Raspored programa

PONEDELJAK UTORAK SREDA ČETVRTAK PETAK SUBOTA NEDELJA
18h TAE BO TAE BO TAE BO
19h PILATES MIX SPINNING II PILATES MIX SPINNING II PILATES MIX SPINNING II
20h AEROBIC MIX AEROBIC MIX AEROBIC MIX AEROBIC MIX AEROBIC MIX AEROBIC MIX
21h SPINNING I SPINNING I
Svake druge nedelje u terminu od 20h održava se čas Zumba Batuka!

PROGRAMI U OKVIRU FITNESS KLUBA ZA ŽENE

Programi koji se nude u okviru fitness kluba za žene su raznovrsni, atraktivni i nadasve efikasni. Izaberite jedan ili više programa vežbanja koji vam se nude:

AEROBIC MIX

Aerobic mix čine Aerobic Classic, Body Worout, Fitball, Hi/Lo impact aerobic, Cardio Ball, vežbe u parovima, Fit Band aerobic.

Fitball – Pored jačanja svih mišića cilj ovog treninga je poboljšanje stabilnosti celog tela. Položaje koje zauzimate dok vežbate na lopti su specifični i štite vas od povreda jer se lopta prilagođava vašem telu. Na zabavan način popravlja držanje tela, jača mišiće, poboljšava izdržljivost, koordinaciju, gipkost i pokretljivost zglobova čive se postiže mišićni balans. Kao rekviziti koriste se velike lopte prečnika 50, 65 i 75cm.

Aerobic Classic – Trening je srednjeg intenziteta sa mnoštvom jednostavnih aerobnih koraka. Cilj je jačanje i bolikovanje mišića uz statičke i dinamičke vežbe.

Body Workout – Program ima za cilj povećanje izdržljivosti, oblikovanja mišića sa ili bez tegova u toku vežbanja. Trening je srednjeg intenziteta namenjen vežbačima različite fizičke spremnosti.

Vežbe u parovima – Širok spektar vežbi sa ili bez rekvizita namenjenih za oblikovanje i jačanje mišića. Vežbe se izvode uz asistenciju partnera.

Hi/Lo impact aerobic – Zabavne i jednostavne kombinacije koraka i poskoka koje se uz ritam muzike sjedinjuju u originalne koreografije sa cilejm da se razviju funkcionalne sposobnosti, jača i oblikuje muskulatura. Vežbe angažuju vaše srce i telo do nivoa iscrpljensoti tokom dela visokog intenziteta (HI) a omogućava oporavak tokom dela niskog intenziteta (Low).

Fit band Aerobic – Elementi klasičnog aerobika uz pomoć elastične trake čine ovaj program specifičnim.Cilj treninga je jačanje i istezanje muskulature primenom elastične trake koju koristimo u različitim oblicima: celu, skraćenu, vezanu u čvor ili udvostručenu, u zavisnosti od vežbe koja se izvodi. Trening je prilagođen vežbačima svih nivoa.

TAE-BO

TAE BO-intenzivan i energičan i zabavan kardio trening koji kombinuje korake i pokrete kick box-a sa uobičajenim aerobnim vežbama. Namenjen je onima koji žele da steknu kondiciju, oblikuju telo i poboljšaju kardiovaskularni sistem. Utiče na poboljšanje koordinacije pokreta i održavanja ravnoteže tela. Prilagodjen je mladjim osobama.

SPINNING

Spining trening se izvodi na stacionarnim biciklovima, a namenjen je postizanju maksimalnog utroška energije. Prilagođavanjem pokreta, pozicije ruku i otpora obrtanja točka pomoću kojeg se podešava željeno opterećenje vozač može da simulira osećaj vožnje u prirodi. Čas spininga se sastoji od zarevanja, umerenog pa visoko intenzivnog kardio treninga do smirivanja i istezanja.

Broj mesta za spining je ograničen!

PILATES

Trening je sastavljen od vežbi namenjenih svim starosnim grupama sa različitim stepenim kondicije. Pilates vežbe utiču pozitivno na loše držanje tela, na poremećaj ravnoteže, jačanje cele musulature i povećanje gipkosti. U pilatesu je važna koncentracija, koordinacija uma i tela što garantuje da pokreti neće biti nepromišljeni i slučajni, važno je pravilno disanje i polagano i skladno kretanje.

Step Aerobic

Karakteristika ovog treninga je rad uz steper (step klupa).Preporučuje se polaznicima svih nivoa aerobne sposobnosti. Pokreti su jednostavni i prilagođeni svakom vežbaču.

Zumba & Batuka

Idealan spoj dva fitness programa za sticanje izvandredne kondicije i skidanje masnih naslaga.

Trening traje 1 čas i podeljen je na 3-4 dela.

Zagrevanje – traje 5 do 10 minuta

Cardio – ide se iz koreografije u koreografiju, iz pesme u pesmu, a koriste se plesni koraci raznih plesova; merengue, salsa, samba, reggaeton, climbia, calipso, quebredita, belly dance, lambada, hip-hop, rock&roll, twist… ovo je najzanimljiviji deo treninga i traje 40- 45 minuta

Vežbe snage – ovaj deo treninga je opcioni, ne radi se na svakom jer postoji dosta koreografija u okviru kojih se rade vežbe snage, prilagođene ritmu; traje 10 minuta

I na kraju Cool down – streching i opuštanje , traje 5 minuta.

Zumba&Batuka programi su izuzetno prihvaćeni fitness programi jer su koreografije krajnje jednostavne – svaku prati nekoliko koraka koj ise lako nauče i ponavljaju, a prati ih temperamentna muzika afro i latino ritmovi.

Dođite, vežbajte Zumba&Batuka prgram sa nama i uz izuzetan spoj plesa i ritma, zabavite se i oblikujte svoju figuru!