Takoreći sve kreće iz podruma zgrade jednog od novosadskih blokova, gde se 1990. godine okupila ekipa iz kraja sa namerom da trenira i da se što više približi svojim sportskim idolima. Krenulo se od betonskih tegova i priručnih šipki, da bi se danas stiglo do SU „Mean Machine”  sa 3000 m2 i 15000  članova koji su prodefilovali kroz klubove.

SU “Mean Machine” je osnovano 1998. godine, u Novom Sadu od strane višestranog sportiste i entuzijaste Petra Perovića, takmičara u disciplinama snage. Danas se SU “Mean Machine” rasprostire na sve lokacije u savremeno opremljenim salama. Sve sale su klimatizovane, opremljene savremenim mašinama i slobodnim tegovima, poseduju saune, svlačionice, tuševe, stručno osoblje i sve što je neophodno da bi klijenti bili zadovoljni. Pravu vrednost prostorija koje koristi udruženje ne čine silni tegovi nego ljudi koji dolaze da vežbaju i unapređuju svoj izgled i zdravlje. Pridružite nam se!

U Mean Machine ponikla je i stasala Tatjana Nora Korpaš, naša nacionalna body fitnes šampionka do 168 cm , koja se sigurnim korakom kreće ka evropskom i svetskom vrhu. Pod budnim okom i stručnim vođstvom njenog trenera Petra Perovića ova mlada novosađanka nedavno je osvojila i Balkansko prvenstvo u svojoj kategoriji. Pored nje u „Mean Machine” trenira i višestruki prvak Balkana i Jugoslavije Jovanović Negovan – Gane, zatim višestruka prvakinja Jugoslavije, Balkana i Mediterana Ljubica Bukinac – Beba, višestruka prvakinja u ritmičkoj gimnastici Jelena Narančić i jedan prvak države i Evrope u bench press-u Marko Belić kao i zaista veliki broj drugih takmičara u raznim sportovima.